Aanbouw & Uitbouw

Huisrenovatie

Na verloop van tijd zullen er elementen binnen uw woning beginnen te slijten. Denk bijvoorbeeld aan de leidingen onder de woning, de dakbedekking, een CV ketel die te maken krijgt met storingen, enzovoorts. In een dergelijke situatie kan een huisrenovatie de oplossing bieden! Hierbij kijken onze professionals op welke manier het mogelijk is om de staat van uw woning te verbeteren. Dit kan bijvoorbeeld door uw leidingen (voor een deel) te vervangen, de dakbedekking te repareren, enzovoorts. Naast reparaties kan een huisrenovatie ook handig zijn om bijvoorbeeld de milieuvriendelijkheid van uw woning te verbeteren. Zorg bijvoorbeeld voor een verbeterde isolatie!

Vormen van huisrenovatie

abort-41855_960_720Een huisrenovatie wordt in verschillende vormen aangeboden, waarbij u de verschillende renovatiewerkzaamheden kunt scharen onder het herstellen of verbeteren van elementen binnen uw woning. Herstelwerkzaamheden tijdens een huisrenovatie zijn bijvoorbeeld het vervangen van leidingen, het opnieuw leggen van elektriciteitskabels of het repareren van de dakbedekking. Dergelijke renovatiewerkzaamheden zijn noodzakelijk om lekkages en kortsluitingen in huis te voorkomen. Een lekkage gaat vaak gepaard met een vervelende waterschade en een kortsluiting kan zorgen voor brand.

Naast het herstellen van elementen binnen uw woning kunt u kiezen voor verbeteringen. Kies bijvoorbeeld voor dubbelglas als u momenteel nog enkelglas heeft, of neem een combiketel in plaats van de combinatie van een losse CV ketel met een losse boiler, enzovoorts. Dergelijke verbeteringen maken uw woning milieuvriendelijker, waardoor u kunt besparen op de jaarlijkse energiekosten. Let wel, deze vorm van renovatiewerkzaamheden vergt vaak een behoorlijke investering vooraf.

Voor welke vorm van huisrenovatie kiest u?

Is uw woning ook toe aan een renovatie, of wilt u bepaalde elementen renoveren om de energiekosten te verlagen? Onze professionals helpen u graag verder! Samen onderzoeken we de haalbaarheid van bepaalde werkzaamheden, om deze vervolgens op vakkundige wijze voor u uit te voeren. Wanneer start u met het renoveren van uw woning?