Aanbouw & Uitbouw

Keuken verbouwen

De keuken is een van de meest essentiële elementen in uw woning! U zult hier immers dagelijks een diner of lunch voor uw gezin bereiden. Niet alleen moet de keuken een handige indeling hebben, ook wilt u dat de keuken enigszins gezellig is als u hier aan het werk bent. In woningen met een open keuken is het al helemaal belangrijk, dat de uitstraling van de keuken aansluit bij de rest van uw woning. Mocht u na verloop van tijd uitgekeken zijn op de inrichting van uw keuken, dan kunt u een erkend bouwbedrijf inschakelen voor de verbouwing van uw keuken. Samen kijken we hoe we uw keuken een nieuwe indeling kunnen geven, welke mogelijkheden er zijn om bijvoorbeeld het gasfornuis te verplaatsen naar een andere plek, enzovoorts.

Werkzaamheden tijdens verbouwing van een keuken

kitchen-673727_960_720Weet u wat er allemaal komt kijken bij het verbouwen van een keuken? Tijdens de verbouwing van de keuken moeten bestaande elementen uit de keuken verwijderd worden, denk aan kastjes, de gootsteen, enzovoorts. Het is belangrijk dat dit op de juiste wijze gebeurt, om schade aan bijvoorbeeld de afvoer van een gootsteen te voorkomen. Wanneer de volledige keuken leeggehaald is, kunt u beginnen met de inrichting en opbouw van de nieuwe keuken.

Laat uw leidingen van de gas- of wateraansluiting in de keuken door een erkende loodgieter bij u in de buurt verleggen. Dit is noodzakelijk als u de gootsteen of het gasfornuis een nieuwe plek in de keuken wilt geven. Ook de aansluitingen voor bijvoorbeeld de verlichting in de keuken dienen in sommige gevallen verplaatst te worden.

Totaalpakket voor verbouwing van keuken

Wij bieden u het totaalpakket voor de verbouwing van uw keuken! Samen met u zoeken we naar de mogelijkheden om uw keuken een nieuwe inrichting te geven, zodat u hier met veel plezier uw favoriete diner kunt bereiden. Ook voor koelcellen kunt u bij ons terecht. Koelcel nodig? Vraag hier een offerte aan.