Aanbouw & Uitbouw
Van Straalen

Vezelcement golfplaten als duurzame dakbeplating

Blog

Zoekt u duurzame dakbedekking voor een tuinhuis, veranda of schuur? Dan is de keuze voor de vezelcement golfplaat een duurzame en praktische keuze. Deze dakbeplating is door zijn samenstelling perfect bestand tegen wind en water, daarnaast gaat de golfplaat jaren mee.

Vezelcement golfplaten merken en samenstelling

Er zijn verschillende merken verkrijgbaar. Bijvoorbeeld het merk SVK, Cemfort of Humanit. Allemaal merken van goede kwaliteit. Het merk Humanit is van deze drie de goedkoopste en geeft ook nog eens 10 jaar garantie op het product. De vezelcement platen zijn voorzien van polypropyleen veiligheidsstrips, waardoor het product zeer sterk is. De vezels van de golfplaat bestaan uit hoogwaardige PVA-wapeningsvezels. Door het gebruik van deze materialen hebben de platen een grote buigsterkte en is duurzaamheid gegarandeerd. Het risico van doorzakken of beschadigingen is daarom minimaal.

Vezelcement golfplaten afmetingen

De golfplaten zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, zodat grote en kleine oppervlaktes snel gelegd kunnen worden. Bekijk bijvoorbeeld de verschillende afmetingen op de webshop www.beplatingswinkel.nl. Hier vindt u meerdere type golfplaten, waaronder ook de Humanit vezelcement golfplaten. De vezelcement golfplaten afmetingen die Beplatingswinkel verkoopt variëren van 1220 mm tot 3050 mm.

Bij het monteren van de golfplaten adviseren wij rekening te houden met een korte dakhelling van minimaal 20 procent. Loop nooit op de platen en zorg ervoor dat hiervoor speciale loop latten worden neergelegd. Ook kunt u de dakplaten laten monteren door een dakdekker, dan bent u verzekerd van een goede en waterdichte montage.

Related Posts