Aanbouw & Uitbouw
Van Straalen

Creëer ruimte in uw keuken

Blog

Wanneer u aan het koken bent is het ideaal als u genoeg ruimte heeft voor de rest van uw spullen. De keuken is tegenwoordig een van de belangrijkste ruimtes in uw huis, waar steeds meer tijd wordt doorgebracht met elkaar. Het is daarom fijn wanneer u een kleine keuken heeft, meer ruimte te creëren. Zodat u en uw familie gezellig een plekje hebben waar u ook kunt zitten.

Doormiddel van roldeurkasten

Heeft u er wel eens over nagedacht om een roldeurkast aan te schaffen voor in uw keuken? Deze nemen niet veel plek in beslag en u kunt er veel in kwijt. Spullen zoals: bakvormen, pannen en speciaal keukengerei kunt u uit het zicht opslaan in een mooie kast. Daarnaast kunt u boven op de kast ook nog spullen kwijt als u dit zou willen.

De indelingen van de kasten zijn zelf in te delen waardoor u geen problemen heeft bij het inruimen van de kast. En wanneer u andere wensen aan deze kast heeft, kunt u ook eens contact opnemen met Officetopper.com. Zij verkopen deze kasten en kunnen deze op maat voor u maken. Een super handige tip!

Het opruimen van de keuken

Dit klinkt misschien een beetje cliché, maar heeft u uw keuken wel goed ingedeeld en schoongemaakt? Dit kan al een groot ruimte verschil creëren. Wanneer u bijvoorbeeld potjes en allerlei andere spullen op uw aanrecht heeft staan kan dit veel ruimte in beslag nemen. Probeer het daarom zo goed mogelijk in te delen.

Ingebouwde apparatuur en kleuren

Hierbij kunt u denken aan een ingebouwde oven of magnetron. Dit kan misschien wat duurder uitvallen, maar u bespaard hier erg veel ruimte mee die u kunt gebruiken voor andere dingen. Als u alles op uw aanrecht of op uw kasten zet, stapelt het alleen maar op.

Ook de kleuren die u voor uw keuken gebruikt zijn erg belangrijk. Witte en lichte kleuren creëren meer ruimte in uw keuken. Als u harde kleuren zoals rood gebruikt oogt het direct een stuk kleiner.

Meer meubelen om ruimte te creëren?

Naast roldeurkasten verkoopt Officetopper nog veel meer andere producten die relevant voor u kunnen zijn. U kunt bijvoorbeeld naast een roldeurkast ook handige stoelen kopen. Handig wanneer u vaak in uw keuken aan het werk bent. Of misschien vind u wel andere handige producten die u kunt gebruiken in uw keuken!

Related Posts