Aanbouw & Uitbouw
Van Straalen

Meer ruimte nodig? Maak gebruik van een opslagcontainer

Blog

Ben je bezig met een grote verbouwing aan je woning of kantoorpand? Wat extra ruimte is altijd handig om je spullen op te slaan. Je kan daarom voor korte tijd een opslagcontainer huren. Deze container kan in de meeste gevallen gewoon op je erf worden geplaatst. Wanneer je de container op een parkeerterrein wil plaatsen is er over het algemeen noodzakelijk om een vergunning bij de gemeente aan te vragen. Heb je geen ruimte om de container op je erf te plaatsen? Dan is het mogelijk om een opslagcontainer te huren op een vaste locatie.

Mogelijkheden opslagcontainerverhuur

Een container wordt vaak gehuurd voor een tijdelijk opslag. Dit kan gelden voor een bouwbedrijf die tijdelijk extra materiaal op wil slaan. Of als er een grote verbouwing voor de deur staat kan je de hele inboedel opslaan in een container. Om deze spullen op te slaan kunt u gemakkelijk een zeecontainer huren.

  • Veiligheid
  • Voordelig
  • Huren voor onbepaalde tijd

Tijdens de verbouwing een opslag container huren? Je inboedel is op deze manier veilig en zal geen schade oplopen. Je kan zelf kiezen hoelang je de container wilt huren. De kosten van een opslag container worden per dag berekend. Heb je geen ruimte om de container voor de deur te plaatsen? Je kan ook een opslag container huren op locatie. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden.

  • Buitenopslag

Bij een buitenopslag worden zware materialen opgeslagen. Je kan zelf aangeven hoelang de opslagruimte nodig hebt. Bij de buitenopslag kan je gebruik maken van gereedschappen om uw zware materialen te lossen.

  • Container huren

Hierbij kan je gebruik maken van een opslag container op een terrein waar meerdere containers geplaatst zijn. Wanneer het noodzakelijk is kunnen ze containers ook gemakkelijk verplaats worden.

  • Warehousing

Bij een grote hoeveelheid materialen die voor lange tijd opgeslagen moeten worden kan je ook een gedeelte van een loods huren. Je kan hier gebruik maken van de aanwezige opslagrekken en de benodigde faciliteiten.

Soorten opslagcontainers

Zoals je hebt kunnen lezen kan je verschillende opslag containers huren. Deze containers of opslagruimtes blijven op een vaste locatie staan. Er zijn in de omgeving meerdere opslagpunten waar containers te huren zijn. Ben je van plan om je woning te gaan verbouwen? Als je over genoeg ruimte beschikt kan je ook een container bij je woning laten plaatsen. Je kan een keuze maken tussen verschillende containers. Ze zijn beschikbaar is verschillende groottes. De meest gangbare maten zijn de containers van 20FT en 40FT. Bij de kleinste container beschik je dan over ongeveer 35m3, dit moet voldoende zijn om een kleine inboedel in op te slaan. Wanneer je veel spullen op moet slaan is het verstandig om een grotere container te huren. Een normale container is te openen vanaf een kant. Het kan wel eens voorkomen dat de spullen lastig in de container te plaatsen zijn. Om dit te verhelpen is er bij de containerverhuur ook een mogelijkheid om een open container te huren. Deze container is aan alle zijde te openen. Zo kan je gemakkelijker de materialen in de container plaatsen.

Related Posts