Aanbouw & Uitbouw
Van Straalen

Belangrijke aspecten bij de verbouwing van een badkamer

Blog

Bent u van plan om op korte termijn uw badkamer in huis te verbouwen? Wees uzelf goed bewust van de verschillende aspecten die bij de verbouwing van een badkamer komen kijken. Soms lijkt het heel eenvoudig om de badkamer te verbouwen, maar blijkt het tegendeel tijdens de verbouwing waar! Naast uw keuze voor nieuw sanitair, wilt u sanitair wellicht ook op een andere plek in de badkamer laten installeren. Waar nu de douche zit, moet straks het toilet zitten bijvoorbeeld. De vraag is of dit mogelijk is zonder uw leidingen te verleggen. Een loodgieter kan u helpen bij het controleren van de haalbaarheid van uw plannen voor de verbouwing van de badkamer.

Wat is er mogelijk bij een badkamerverbouwing?

bathtub-1078865_960_720In feite is iedere verbouwing van de badkamer mogelijk, mits u de juiste mensen inschakelt voor de uitvoering van de verbouwing. Wel is het belangrijk om te bedenken welke wijzigingen er in een badkamer moeten worden doorgevoerd, om uw plannen uit te kunnen voeren. Het eerdergenoemde aspect van de plek van leidingen in de badkamer is hier een goed voorbeeld van. Het verleggen van leidingen om een toilet of douche op een andere plek te kunnen installeren kost vaak meer tijd en soms een ingewikkelde klus zijn.

Naast de plek van leidingen in uw badkamer dient u ook te denken aan de plek voor de verlichting na de verbouwing. Wilt u de aansluitpunten van de huidige verlichting in de badkamer behouden, of geeft u de voorkeur aan nieuwe plekken? Wilt u daarbij gloeilampen gebruiken, of kiest u voor modernere led verlichting? Het zijn simpele aspecten, waar u voor de verbouwing van een badkamer goed over na dient te denken. Zo voorkomt u onaangename verassingen!

Hulp van een specialist

Onze specialisten staan u graag bij tijdens de verbouwing van uw badkamer. Samen zorgen we voor een professionele, snelle en vakkundige realisatie van uw verbouwing.

Related Posts