Aanbouw & Uitbouw
Van Straalen

Houd inbrekers op afstand met buitenverlichting met sensor

Blog

Dieven in de schijnwerpers

Om uw woning zo goed mogelijk te beveiligen tegen inbrekers is zoiets simpels als een buitenlamp met sensor soms veel efficiƫnter dan u zou denken. Er is namelijk geen goede inbreker te vinden die het prettig vindt om in de schijnwerpers gezet te worden. Veel mensen kiezen er dan ook voor om aan de voor- en achterzijde van de woning buitenverlichting met sensor te laten aanleggen. Zodra er iemand in de buurt van het huis komt, zal de sensor van de buitenlamp dit zien en springt de lamp aan. Als u op dat moment op de bank tv zit te kijken, valt dit meteen op en kijkt u automatisch wie er in de tuin staat.

Gevoeligheid sensor is af te stellen

Een buitenlamp met sensor is niet alleen handig om de woning van een extra beveiliging te voorzien. Het is ook reuze makkelijk als u thuis komt in het donker. Zo heeft u geen gedoe meer met het vinden van het sleutelgat in de voordeur. De lamp schiet namelijk vanzelf aan zodra u dicht bij de voordeur komt. U kunt zelf kiezen hoe gevoelig die sensor moet zijn. De ervaren klusser zorgt ervoor dat de buitenverlichting met sensor professioneel wordt aangebracht en dat de kabels keurig en op een verantwoorde wijze worden weggewerkt.

Verantwoord laten aanleggen van buitenverlichting met sensor

Er zijn veel soorten buitenlampen met sensor te koop. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een traditionele lantaarn die oplicht als er iemand in de buurt komt of voor een felle schijnwerper die u bij de garage of de schuur kan laten aanleggen. Het zijn voornamelijk de inbrekers die geen fan zijn van buitenlampen met sensor. Zodra de lamp aanspringt, is de hele voortuin of achtertuin namelijk volop verlicht. Bij het aanleggen van de buitenlampen met sensor is het wel heel belangrijk dat alle kabels op verantwoorde wijze worden gelegd, zodat er geen kans op kortsluiting kan ontstaan door bijvoorbeeld vocht.

Related Posts