Aanbouw & Uitbouw
Van Straalen

Voordelen van een gietvloer

Blog

Voordelen van een gietvloer

Een gietvloer is volledig naadloos, in tegenstelling tot de meeste andere soorten vloeren. Deze naadloosheid is niet alleen mooi en modern, maar ook praktisch. Omdat de vloer glad en naadloos is, kan de vloer bijzonder eenvoudig schoongehouden worden. Dit maakt de vloer erg onderhoudsarm.

 

Ook is iedere gietvloer, ook van de zachtere samenstellingen, erg krasbestendig en zwaar belastbaar. Zwaar meubilair is geen enkel probleem. Zelfs het verschuiven van zwaar meubilair zal normaal gesproken niet leiden tot krassen.

 

De praktische voordelen van een betonlook vloer

Hoewel een betonlook vloer esthetisch bijzonder mooi en passend kan zijn bij de rest van het interieur, zijn er bovendien tal van praktisch voordelen. Zo is de vloer volledig naadloos en glad, wat onderhoud bijzonder eenvoudig maakt.

 

Bovendien zijn de vloeren erg hard en krasbestendig. Zelfs zeer zware objecten kunnen zonder problemen op de vloer geplaatst en verplaatst worden, zonder dat er schade aan de vloer ontstaat. Dit maakt de vloeren bijzonder duurzaam en hiermee een goede investering.

Related Posts